Dětský den v Altechu 2024

Dne 1. června se jeden z leteckých hangárů na letišti v Kunovicích proměnil v jedinečný dětský ráj. Firma uspořádala Den dětí pro své zaměstnance a jejich rodiny, přičemž nabídla zážitky, které jen tak někde nenajdete. Hned na úvod byla pro děti připravena možnost letu letadlem, což byl zcela jistě vrchol celého dne. Nadšení v očích malých pilotů hovořilo za vše, když sledovali svět z ptačí perspektivy.

Po přistání na pevnou zem se dětské dobrodružství přesunulo do závodního terénního auta, které nabídlo jízdu plnou adrenalinu a nezapomenutelných zatáček. Kromě těchto velkolepých atrakcí bylo zajištěno i bohaté občerstvení, které zahrnovalo široký výběr občerstvení pro malé i velké. Profesionální umělci, kteří kreslili na tváře dětí, přidávali barvy nejen na kůži, ale i do celkové atmosféry dne. Na závěr dostalo každé dítě malý dárek jako vzpomínku na tento nezapomenutelný den.

Aby zážitek byl opravdu kompletní, mohli všichni účastníci zdarma navštívit letecké muzeum v Kunovicích. Prohlídka historických letadel a seznámení se s leteckou historií regionu bylo skvělým zakončením celého dne plného zábavy a nových poznatků. Díky těmto aktivitám si děti nejen užily mnoho zábavy, ale také rozšířily své obzory a poznaly nové zájmy.