Konfernce Industry is the FUTURE 2024 - Uherský brod - Přednáška altech o digitalizaci ve výrobní společnosti

ALTECH inspiroval budoucí strojaře na akci „Industry is the future“

10. října 2024 se v Domě kultury v Uherském Brodě konala konference a výstava „Industry is the future“, která se zaměřovala na strojírenství a lákala mnoho žáků základních i středních škol z Uherského Brodu a okolí. Na akci nechyběla ani společnost ALTECH, která zde prezentovala nejen své šikmé plošiny, ale především kariérní možnosti pro mladé talenty.

    Návštěvníci stánku ALTECH se mohli dozvědět více o šikmých plošinách, které vozíčkářům usnadňují každodenní život a pomáhají jim překonávat architektonické bariéry. Zaměstnanci ALTECHu ochotně odpovídali na dotazy studentů ohledně pracovního uplatnění ve firmě. Představili jim různé obory, ve kterých by se po studiu mohli realizovat, a zdůraznili možnosti profesního růstu v dynamicky se rozvíjející společnosti.

    Součástí programu byla i zajímavá přednáška na téma „Využití digitálních dat ve výrobní společnosti“, kterou ALTECH připravil speciálně pro studenty. Přednáška se zaměřila na moderní technologie a jejich vliv na výrobní procesy.

    Akce „Industry is the future“ byla pro ALTECH skvělou příležitostí, jak se prezentovat mladé generaci a inspirovat ji k volbě kariéry ve strojírenství. Společnost ALTECH děkuje všem návštěvníkům za zájem a těší se na budoucí spolupráci.