Technický jarmark 2022

Letošní ročník Technického jarmarku v Uherském Hradišti, který se uskutečnil ve čtvrtek 3.11.2022, zpestřilo zapojení dvou nových firem a jednou z nich byl i ALTECH.

Cílem této každoroční akce, která se koná pod záštitou Krajské hospodářské komory Zlínského kraje, je představit žákům 8. a 9. ročníků základních škol nové možnosti v rámci středoškolského studia, představit široké možnosti o nabízených oborech a následného uplatnění v reálném prostředí moderních společností.

Poprvé se do akce zapojila i naše společnost ALTECH spol. s r.o., která je jedním z nejvýznamnějších českých výrobců kompenzačních zařízení (zvedacích plošin, domácích výtahů, bazénových zvedáků, apod.) a taktéž společnost mmcité a.s., která se zabývá návrhy, vývojem a realizací moderního a nadčasového městského mobiliáře po celém světě (městské lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, atd.). Společně s nimi otevřely své  výrobní prostory a špičkově vybavená odborná pracoviště již tradičně společnosti MESIT holding a.s., Aircraft Industries a.s., Thermacut, k.s..

Součástí exkurzí ve firmách byly také prezentace spolupracujících středních škol, například Střední školy letecké, MESIT střední školy nebo Střední odborné školy a Gymnázia Staré Město.