Soc. automobil pro Domov Horizont Kyjov

ALTECH pomáhá Domovu Horizont Kyjov získat nový sociální automobil

S velkou radostí oznamujeme, že jsme mohli přispět k realizaci projektu „Sociální automobil“ v Domově Horizont Kyjov. Naše společnost ALTECH věnovala částku 20 000 Kč na nákup nového vozu Dacia Jogger, který bude sloužit obyvatelům domova při jejich každodenních potřebách.

Mobilita jako klíč k nezávislosti

Pro osoby se zdravotním postižením je mobilita často zásadní pro udržení aktivního a plnohodnotného života. Možnost snadno se dopravit k lékaři, na nákupy, za přáteli nebo na kulturní akce může výrazně zlepšit jejich kvalitu života a pocit nezávislosti.

ALTECH: Společně pro lepší budoucnost

V ALTECHu se již téměř 30 let specializujeme na výrobu plošin pro vozíčkáře, které pomáhají lidem s omezenou mobilitou získat větší nezávislost. Naše podpora projektu „Sociální automobil“ je dalším krokem v našem úsilí vytvářet lepší svět pro všechny. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí této úžasné iniciativy a přispět k tomu, aby obyvatelé Domova Horizont mohli žít aktivnějším a plnohodnotnějším životem.

Podpora, která má smysl

Jsme přesvědčeni, že každý má právo na plnohodnotný život, bez ohledu na své schopnosti. Proto jsme rádi, že můžeme být součástí projektů, které pomáhají lidem s handicapem překonávat překážky a dosahovat svých cílů. Naše podpora Domova Horizont je pro nás srdeční záležitostí a věříme, že nový sociální automobil přinese mnoho radosti a užitku všem jeho obyvatelům.