Soc. automobil pro Ligu Vozíčkářů

ALTECH pomáhá vozíčkářům v Brně získat větší svobodu

V ALTECHu jsme hrdí na to, že můžeme oznámit naši podporu Lize vozíčkářů v Brně. Přispěli jsme částkou 20 000 Kč na nákup sociálního automobilu, který bude sloužit k přepravě ošetřovatelů, materiálu a dalším potřebám Ligy.

Mobilita pro lepší kvalitu života

Věříme, že každý by měl mít možnost žít plnohodnotný život, bez ohledu na své fyzické omezení. Mobilita je klíčovým faktorem pro nezávislost a aktivní zapojení do společnosti. Proto jsme se rozhodli podpořit tento důležitý projekt, který pomůže vozíčkářům v Brně získat větší svobodu a snadněji se pohybovat po městě.

Sociální automobil: Klíč k nezávislosti

Nový sociální automobil bude sloužit nejen pro přepravu ošetřovatelů a materiálu, ale také pro další potřeby Ligy vozíčkářů. Díky tomuto vozidlu budou moci vozíčkáři snadněji navštěvovat lékaře, účastnit se společenských akcí a aktivně se zapojovat do komunitního života.

Společně za lepší budoucnost

Jsme přesvědčeni, že tento příspěvek bude mít pozitivní dopad na životy mnoha lidí. Jsme rádi, že jsme mohli být součástí této iniciativy a přispět k tomu, aby se život vozíčkářů v Brně stal o něco snazším. V ALTECHu budeme i nadále podporovat projekty, které pomáhají lidem s handicapem žít plnohodnotný a aktivní život.