Sportovní den ALTECH 2024

Sportovní den ALTECH 2024

Sportovní den ALTECH: Týmový duch v akci u Rybníčku!

30. srpna si zaměstnanci firmy ALTECH užili sportovní den plný zábavy a soutěží v krásném prostředí areálu Rybníček ve Starém Městě.

Sportovní výkony a skvělá atmosféra

Naši zaměstnanci se s vervou pustili do turnajů v beach volejbalu, pétanque, stolním tenise a klasickém tenise. Vzduchem létaly míče, pálky i nadšené výkřiky. Každý zápas byl plný napětí, ale především fair play a vzájemné podpory. Právě tyto okamžiky, kdy se všichni semkneme a společně překonáváme výzvy, nám připomínají, proč je ALTECH víc než jen pracoviště – je to místo, kde se rodí přátelství a kde společně rosteme.

Po sportovních výkonech jsme si všichni zasloužili pořádnou odměnu. Čekalo na nás vynikající občerstvení a skvělá hudba od skupiny MARK3, která vytvořila úžasnou atmosféru. Uvolněná atmosféra a společné zážitky nám umožnily načerpat novou energii a ještě více stmelit náš tým.

ALTECH: Více než jen práce

V ALTECHu věříme, že spokojení a motivovaní zaměstnanci jsou klíčem k úspěchu. Proto se snažíme vytvářet příjemné pracovní prostředí a organizovat akce, které podporují týmového ducha a přátelské vztahy. A právě takovéto dny nám ukazují, že jdeme správným směrem.vztahy. A právě takovéto dny nám ukazují, že jdeme správným směrem.